Wat neem ik mee?

Om deze vraag te beantwoorden moet je eerst weten, waar ga je naartoe? Boek je een hotel via motorweekendje.nl heb je geen beddengoed of handdoeken mee te nemen! Ga je naar een camping met slaapcabine of barrel is dit uiteraard wel nodig!

Zelf een handig lijstje maken is niet heel moeilijk, begin met wat heb ik elke dag nodig hebt! Denk hierbij aan toilet spullen, kleding maar ook medicijnen of hulpmiddelen die je gebruikt. Daarnaast kun je met een (mini)vakantie de dagen tellen voor de kleding die je meeneemt en een reserve set hier bij op tellen voor een hele natte dag bijvoorbeeld. Ga je langer op vakantie, probeer dan om tussen door even te stoppen voor een wasje te draaien of regel dit bij het hotel waar je verblijft, dit scheelt weer in ruimte.

Zo zie je dat je heel makkelijk een eigen lijst kunt maken met spullen die je denkt nodig te hebben, als de lijst klaar is, lees hem de volgende dag nog eens door. Misschien ben je wat vergeten of denk je bij sommige dingen, "heb ik die wel nodig?"

UP