Saarland

Weekend

Vanaf € 195,-
Lees Meer...

Vogezen

Langweekend

Vanaf € 195,- p.p.
Lees Meer...

Ontdek Europa

Met de motor!

vanaf 890,-

Lees Meer...

Eifel

Weekend

Al Vanaf € 165,-
Lees Meer...
Catalonië

tien dagen vanaf

€ 999,- p.p.

Mooie wegen, prachtige vergezichten!

Geniet van de Pyreneeën in zijn puurste vorm, mooie slingerende wegen die over grote heuvels gaan. Maar ook hoge bergen en oude dorpen waar de tijd lijkt stil te staan!

Route

Of je nu vanaf Nederland vertrekt, of direct vanuit Catalonië wilt gaan rijden. Wij weten de mooiste wegen voor jou te combineren, zodat jouw vakantie onvergetelijk wordt. Dus kiest u voor een minivakantie en vertrekt u vanaf huis, passen wij hiervoor de routes aan voor u. U bent dan verzekerd van een vakantie op maat!

Voor de toerdagen hebben wij diverse routes beschikbaar, afhankelijken van wat uw wensen zijn is het mogelijk om 150 tot 250 km te rijden op zo'n dag. Bent u een echte doorzetter dan hebben wij uiteraard ook mooie routes van 350 km zo dat u echt de gehele dag bezig bent met rijden! Wilt u liever bezienswaardigheden bezoeken, laat het ons weten, wij passen de route hier gewoon op aan.

Als u boekt bij Motorweekendje.nl zit het volgende bij uw boeking, mits anders vermeld.

  • Overnachting(en)
  • Ontbijt
  • Avondeten
  • Route Heen (bij vertrek vanaf huis)
  • Route Terug (bij vertrek vanaf huis)
  • Route Toer dag(en)

 

Omgeving

Catalonië heeft een wisselend landschap, van mooie vloeiende heuvels tot hoge bergen. Voor de echte motorrijder dus een geweldig gebied om te zijn en te beleven! Wil jij eens wat anders dan het gewone vakantie, boek dan snel een vakantie op maat bij motorweekendje.nl!

 

Aanvraagformulier:


Vul de veiligheids code in:
security code
Veiligheids Code (kleine letters):
reload
Verzenden

UP