Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   

grandbalonMotorweekendje.nl gaat elk jaar trouw naar de Vogezen, dat doen wij natuurlijk niet voor niets! Buitenom mooie wegen, gezellige accemodatie's heeft de Vogezen ook prachtige vergezichten, mooie bossen, haarspelden en grote hoogte verschillen die je kan bedwingen.

Maar om zo maar een weekendje Vogezen te doen is het eigenlijk net te ver weg, wij raden jouw aan om minimaal een lang weekend te gaan, Vrijdag heen en Maandag terug rijden zo dat je lekker twee dagen kan sturen! Wil je liever een hele week gaan, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Motorweekendje.nl beschikt over diverse route's zo dat je makkelijk een week in de vogezen kunt vertoeven.

In de Vogezen zijn twee bekende motorhotels en 1 motorcamping met Nederlandse eigenaar wat in Frankrijk natuurlijk wel zo makkelijk is, gewoon lekker makkelijk in het Nederlands communiseren met elkaar. 

De routes naar de Vogezen zijn lang, vanaf Luxemburg binnen door naar de Vogezen ben je voor je het weet 500 km aan het sturen, het is eventueel ook mogelijk om de avond er voor alvast richting Luxemburg te rijden zodat het eerste stuk al gereden is en je alleen nog maar hoeft te concentreren op de laatste kilometers binnendoor, want zeg nu zelf wat is er aan de snelweg ?

Het rijden in de Vogezen is niet anders dan anders, maar omdat je toch in een vreemde omgeving bent met veel onoverzichtelijke punten, bochten die niet alleen vlak lopen maar ook nog eens een aantal meters omhoog of omlaag gaan is het aan te raden om eerst wat ervaring in de Ardennen of Eifel op te doen alvorens deze trip te boeken.

Een weekendje Vogezen heeft u al vanaf 100,- per persoon. 

Als u een weekend, midweek of anders boekt bij Motorweekendje.nl zit het volgende bij uw boekking.

  • Overnachtingen
  • Ontbijten
  • Dinnee
  • BBQ op Zaterdag
  • Route Heen
  • Route Terug
  • Route Toerdag(en)

Een motor-hotel met Nederlandse eigenaren wat is er nou gemakkelijker dan dat ? Wil je liever kamperen dan is dat zeker mogelijk !

Natuurlijk is het in overleg ook mogenlijk om ergens anders te beginnen!Vul de veiligheidscode in:
security code
Veiligheidscode (Kleine Letters):
reload
Verzenden

 

 

Nieuwsbrief