Wie is motorweekendje.nl?


Motorweekendje.nl is een klein team met gemotiveerde motorrijders, gemiddeld rijden zij 15.000 KM per jaar grotendeels in het buitenland. Omdat de mensen van motorweekendje.nl zo veel kilometers rijden weten zij de leuke wegen wel te vinden en soms weten ze zelfs iets van de omgeving ter plekke. Maar wij weten ook bijvoorbeeld leuke attracties en bezienswaardigheden, heeft u dus een speciale wens dan weten wij wel raad. Denk hierbij aan een bezoek aan een mooi kasteel, grot of andere bezienswaardigheid. 

Motorweekendje.nl is ontstaan uit de vraag in de nabije omgeving om motorweekenden en motorvakanties te plannen, denk hierbij aan ( kampeer ) weekenden in binnen- en buitenland maar bijvoorbeeld ook een compleet motortreffen. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het al eens georganiseerd.

Wat doet motorweekendje.nl voor u?


Motorweekendje.nl verzorgd voor u een motorweekend of vakantie van A tot Z, dit houdt in wij regelen de route heen en terug maar ook voor de tourdag zullen wij een mooie route voor u maken. Dit is nog niet alles, er zal immers ook ergens geslapen moeten worden en ook daar draagt motorweekendje.nl zijn steentje in bij. Wij beschikken over diverse contacten in binnen- en buiten land en door onze jarenlange ervaringen weten wij waar het goed is, zodat jullie ook daar geen zorgen over hoeven te maken.

UP