Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   

Een motorvakantie in Oostenrijk is prachtig, mooie bergpassen met spectaculaire bergwegen en de vele panoramaplatformen maken het al snel een onvergetenlijke vakantie. Wij van Motorweekendje.nl komen hier graag en weten ondertussen de mooie wegen wel te vinden en zijn wij graag op bijvoorbeeld de Timmelsjich, Silvretta Hochalpenstrassen en de Grossglocker aan het rijden, maar er is nog meer zo is het Malta dal met zijn indrukwekkende stuwmeer een belevenis, elk jaar wordt hier ook een groot feest georganiseerd waar duizenden motorrijders op af komen en wat denk je van de Krimmler Wasserfälle.

Wil jij een keer een onvergetelijke vakantie in Oostenrijk op de motor, boek dan snel jouw vakantie bij Motorweekendje.nl, vertel ons hoeveel dagen je hebt en hoeveel dagen je in Oostenrijk wilt rijden en wij passen jou vakantie aan op maat!

 


 

CIMG2995

Het motorrijden in het buitenland is net als hier onderhevig aan regels, dit zijn regels waar de meesten niet helemaal mee bekend zijn en daarom hebben wij een lijstje gemaakt van de verschillen. Laat voor je weggaat zeker jezelf goed informeren want er kan elk jaar weer wat nieuws verzonen worden zo als we dat ook in Nederland gewend zijn.

In Oostenrijk is het op autosnelwegen verplicht een vignet te hebben, deze kan je aan de grens kopen bij een pompstation of via de ANWB in Nederland. Natuurlijk hebben ze in Oostenrijk wel een aantal uitzonderingen gemaakt waar het vignet ook verplicht is dit vignet ook te hebben en dat zijn de S-wegen, B180 en B302. Kijk dus goed waar je gaat rijden voordat je een boet krijgt!

            

  Mag wel  Mag niet    Extra info met betrekking tot de regel 
File Rijden     V    Stilstaande auto's mogen worden ingehaald op een klein stuk, bv 100 meter. 
Aanhanger achter de motor   V      Aanhanger maximaal 1 as en 100km p/u. 
Kinderen achterop de motor  V      Mits ouder dan 13 en ze moeten de voetpedalen raken met de voeten. 
Antiradarapperatuur    V    Ook niet ingebouwd in de navigatie, zet deze uit om problemen te voorkomen. 
Bril drager V     U bent verplicht een reserve bril bij te hebben.
EHBO Set V     U ben verplicht een EHBO set bij te hebben. Koop hem hier!
         

 Kijk een op onze pagina wat neem je mee om te zien wat je nog meer mee kunt nemen op je trip.