Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   
ribbon

Dinant

Motorrijden in de Ardennen.

Bochtige wegen, grote bossen en groene heuvels en de gemoedelijke sfeer van gastvrijheid en het bourgondische leven je vindt het allemaal in de Belgische Ardennen.

Lees meer...

ribbon

Luxemburg

Luxemburg

Mooie strakke kronkelende wegen, groene hevels, kastelen en ruïnnes uit een ver verleden en vergezichten om nooit meer te vergeten dat is Luxemburg in het kort.

Lees meer...

ribbon

Moezel

Eifel en Moezel gebied

Met haar mooie vulkaanmeren, slingerwegen en kilometers lange wijnranken, waan je terug in de tijd met de iddillysche gelegen dorpen waar de tijd lijkt stil te staan.

Lees meer...

ribbon

grand ballon vogezen

Vogezen of Haut Voges

met haar imposante heuvels, vergezichten en mooie strakke kronkelende wegen, hoogte verschillen en mooie meren, in de vogezen is het er allemaal! 

Lees Meer...

cochem

De Duitse Eifel en Moezel zijn bij uitstek geschikt voor de motorrijder, mooie strakke wegen met geweldige bochten en fantastische vergezichten. Van dorpje naar dorpje tussen de wijnranken van de Moezel of langs oude vulkanen in de vulkaan eifel, het kan allemaal en het is helemaal niet ver van huis. Gewoon even weg met partner of met vrienden, het is allemaal mogelijk bij Motorweekendje.nl.

In het Eifel en Moezel gebied zijn een aantal motorhotels beschikbaar met Nederlandse eigenaar die voor jouw een heerlijk bed hebben staan en een stevige maaltijd, een twee persoons kamer of een zes persoons kamer het behoort hier allemaal tot te mogelijkheid. Ben jij met een echt grote groep van meer dan 45 personen ook dan hebben wij hier een accomodatie voor jou! 

De gemaakte routes laten wij van Motorweekendje.nl beginnen* in Tongeren bij " de Pauze " dit is een mooi centraal punt en na een goede lunch kunt u zo de binnenlanden van de Ardennen verkennen. De route's zijn voor de heen en terugreis rond de 250 km, zeker voor na de lunch is dit een mooie afstand om te rijden zo dat u tijd heeft om een keer te tanken en een bakje koffie te drinken onderweg!

Voor de toerdagen hebben wij diverse routes beschikbaar, afhangkelijk wat uw wensen zijn is het mogelijk om 250 tot 350 km te rijden op zo'n dag. Bent u een echte doorzetter dan hebben wij ook mooie routes van meer dan 350 km zo dat u echt de gehele dag bezig bent met rijden!

Een weekend Eifel of Moezel gebied heeft u al vanaf 125,- per persoon, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een midweek of een andere trip te boeken.

Als u een weekend, midweek of anders boekt bij Motorweekendje.nl zit het volgende bij uw boekking.

  • Overnachtingen
  • Ontbijten
  • Dinnee
  • BBQ op Zaterdag
  • Route Heen
  • Route Terug
  • Route Toerdag(en)

Een geweldige omgeving voor iedereen, van beginnend tot gevorderde motorrijder!

*Natuurlijk is het in overleg ook mogenlijk om ergens anders te beginnen!Vul de veiligheidscode in:
security code
Veiligheidscode (Kleine Letters):
reload
Verzenden