Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   
ribbon

Dinant

Motorrijden in de Ardennen.

Bochtige wegen, grote bossen en groene heuvels en de gemoedelijke sfeer van gastvrijheid en het bourgondische leven je vindt het allemaal in de Belgische Ardennen.

Lees meer...

ribbon

Luxemburg

Luxemburg

Mooie strakke kronkelende wegen, groene hevels, kastelen en ruïnnes uit een ver verleden en vergezichten om nooit meer te vergeten dat is Luxemburg in het kort.

Lees meer...

ribbon

Moezel

Eifel en Moezel gebied

Met haar mooie vulkaanmeren, slingerwegen en kilometers lange wijnranken, waan je terug in de tijd met de iddillysche gelegen dorpen waar de tijd lijkt stil te staan.

Lees meer...

ribbon

grand ballon vogezen

Vogezen of Haut Voges

met haar imposante heuvels, vergezichten en mooie strakke kronkelende wegen, hoogte verschillen en mooie meren, in de vogezen is het er allemaal! 

Lees Meer...

eschsusureWilt u een weekendje weg maar u weet nog niet zo goed waar naartoe, dan is de Ardennen een mooie plek om te beginnen. Lekker ditchtbij maar toch even helemaal weg, een andere taal en een andere omgeving. De Belgische Ardennen bieden niet alleen mooie wandel en fiets paden door bossen en oude dorpen maar ook mooie motorwegen, wegen die niet alleen slingeren langs rivieren en pitoreske dorpen maar ook door bossen en over heuvels. De Ardennen heeft een wisselend landschap wat steeds veranderd na elke bocht, na elke heuvel telkens weer is het anders!

De Belgische Ardennen herbergt een aantal motorhotels en herbergen met Nederlandse eigenaren waar je na het binnenstappen jezelf gelijk thuis voelt, een lekker maaltijd staat op je te wachten met natuurlijk een heerlijk Belgische speciaal bier of een lekker huis wijntje wat de eigenaar persoonlijk heeft uitgezocht. Slapen op een kamer of op een slaapzaal, het is allemaal mogelijk en voor elke groep is er wel een geschikte locatie te vinden!

De gemaakte routes laten wij van Motorweekendje.nl beginnen* in Tongeren bij " de Pauze " dit is een mooi centraal punt en na een goede lunch kunt u zo de binnenlanden van de Ardennen verkennen. De route's zijn voor de heen en terugreis rond de 200 km, zeker voor na de lunch is dit een mooie afstand om te rijden zo dat u tijd heeft om een keer te tanken en een bakje koffie te drinken onderweg!

Voor de toerdagen hebben wij diverse routes beschikbaar, afhangkelijk wat uw wensen zijn is het mogelijk om 250 tot 350 km te rijden op zo'n dag. Bent u een echte doorzetter dan hebben wij ook mooie routes van meer dan 350 km zo dat u echt de gehele dag bezig bent met rijden!

Een weekend Ardennen heeft u al vanaf 150,- per persoon, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een midweek of een andere trip te boeken.

Als u een weekend, midweek of anders boekt bij Motorweekendje.nl zit het volgende bij uw boekking.

  • Overnachtingen
  • Ontbijten
  • Dinnee
  • BBQ op Zaterdag
  • Route Heen
  • Route Terug
  • Route Toerdag(en)

Een motor-hotel of herberg met Nederlandse eigenaren wat is er nou gemakkelijker dan dat ?

*Natuurlijk is het in overleg ook mogenlijk om ergens anders te beginnen!

 Vul de veiligheidscode in:
security code
Veiligheidscode (Kleine Letters):
reload
Verzenden