Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   

Geen zin om hele dagen op het strand te liggen of langs het zwembad bij het all- inclusief hotel, dan is dit iets voor jou We hebben voor jouw een aantal routes klaar liggen waarbij je niet alleen het eiland ziet maar ook nog een beetje cultuur kunt snuiven. Van mooie slingerwegen, hoogte verschillen en mooie vergezichten met 95% kans op goed weer met goede temperaturen.

De beste periode om op Gran Canaria motor te rijden is van november tot maart maar natuurlijk kunt u de andere maanden ook gewoon rijden, de temperaturen in de winter liggen rond de 20 graden wat voor het motorrijden natuurlijk heerlijk is. Wilt u dat wij een motor voor u reserveren of kijkt u daar liever zelf wat er mogelijk is ?! We zorgen dat u de routes ontvangt in GPX bestand, u neemt uw eigen GPS-systeem mee waar de routes op staan en vergeet uw lader niet zo dat u uw GPS-systeem kunt opladen na gebruik!

Over het algemeen bieden de verhuurders u een mogelijkheid om een tasje op het stuur te monteren waar de eigen mee gebrachte GPS in geplaatst kan worden zo dat u over uw eigen apparaat kunt beschikken tijdens het rijden wat wel zo prettig is. De routes die we voor u hebben brengen u niet alleen rond het eiland maar ook naar plaatsen waar u echt geweest moet zijn tijdens uw verblijf op Gran Canaria. U kunt hier denken aan oude vissersdorpen, wijngaarden, pittoreske dorpen met grotwoningen en oerbossen. Kortom u ziet alles van dit afwisselde eiland.

 

 

Motorweekendje.nl heeft voor u drie mooie routes liggen die naast veel mooie wegen ook langs een aantal bezienswaardigheden komt, het is aan u om te stoppen of gewoon lekker door te rijden. Het huren van een motor is zo gedaan, op het eiland zijn een aantal zaken die motoren verhuren tegen redelijke prijzen. De routes die we beschikbaar hebben kunt u tegen een kleine vergoeding van ons krijgen, de informatie die wij er bij leveren kunt u desgewenst op papier afdrukken of digitaal bewaren deze sturen we u op in PDF-formaat. Hier heeft u een PDF-reader voor nodig om te kunnen openen!

De routes zijn door ons zelf gereden, samengesteld en de bezienswaardigheden zijn door ons zelf bezocht! Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een weg is afgesloten, of een bezienswaardigheid is gesloten om redenen. Dit hebben we helaas niet in de hand maar beloven u wel dat de routes de moeite waard zijn om te rijden !

Wilt u deze routes ontvangen dan is dat mogelijk, deze kosten € 45,- voor drie routes en pdf bijlage met aanvullende informatie en adressen voor het huren van een motor. We kunnen hier ook voor u in bemiddelen!

 

 

Heeft u geen GPS dan kunt u deze van ons huren, wij zorgen voor een Garmin welke u kunt gebruiken voor een vooraf afgesproken periode, wel vragen wij hiervoor een borg van € 350,-. De huur van de Garmin bedraagd € 25,- per week en wordt bij het retour komen van de GPS verrekend met de borg!

 


Vul de veiligheidscode in:
security code
Veiligheidscode (Kleine Letters):
reload
Verzenden
 

 

Vergeet niet de oplader van uw GPS mee te nemen!

 

Nieuwsbrief