Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   

Stel u wilt een weekend weg met een groep of alleen maar u heeft geen idee waar naar toe of waar u zult gaan slapen. We helpen u met het regelen van uw weekend. Het enige wat u hoeft te doen is ons aanvraagformulier in te vullen zo dat we een beeld hebben van wat voor een rijder u bent, we komen terug met een voorstel waar u naar toe zou kunnen gaan.

Op het moment dat u hier mee akkoord gaat zullen we voor u de accommodatie regelen, een mooie route samenstellen voor de Heenweg, toer dag en de terugweg. De routes Heen en terug zullen normaal gezien richting Tongeren gaan, mocht dit te veel van een logische route liggen dan zoeken we een alternatief hiervoor.

De routes worden aangeboden in het .gpx formaat van Garmin, wilt u een ander formaat dan is dit tegen meerprijs mogelijk. Geef dit dan wel even aan in het formulier zo dat we kunnen kijken of we het gevraagde formaat kunnen leveren.

Het is aan te bevelen om een update van de navigatie kaarten te nemen zodat ook uw gps van de nieuwste kaartinformatie is voorzien zodat dit geen fouten oplevert tijdens de reis.Vul de anti spam code in:
security code
Anti spam code
reload
Verzenden

 

Nieuwsbrief